Hur får jag en inloggning?

Du får en inloggning genom att meddela din kontakt/säljare så hjälper hen dig vidare eller skicka en förfrågan till sales@swede-wheel.se. 

Allt som krävs är att du har ett aktivt kundkonto hos oss, dvs. att vi har dina fullständiga uppgifter i vårt affärsystem och att du är eller planerar att bli en aktiv kund hos oss. 

 

Vad får du som inloggad användare?

Som inloggad användare har du tillgång till flertalet smarta funktioner ihop med kundunik information. Som exempel hittar ni era kundunika priser på produkterna, ni kan se lagersaldo på produkterna (se mer information om detta under fliken "Lagersaldo"), ni kan orderstatus på inneliggande order under "Mitt konto" och hittar historiska ordrar. Ni kan ockås skapa obegränsat med egna kundunika listor för att enkelt sortera upp de produktsortiment som är, exemplevis mest relevant för er eller som ni anvbänder mest återkommande. Sparas de i listorna med namn och innehåll som ni väljer själva så slipper ni söka upp dessa i filtreringen varje gång utan ni kan lägg hämta den informaiton ni behöver i listan, snabbt ock smidigt.  

Glömt din loggning?

Ditt användarnamn är alltid din arbetsmail. Har du slarvat bort till lösenord, maila sales@swede-wheel.se så skapar vi ett nytt temporärt lösenord och skickar till dig så får du välja ett nytt vid nästa inloggning.

Villkor

Vi på Swede-Wheel äger ert konto hos oss och på vår hesida, se med om vår integritetspolicy under fliken "Integritetspolicy". 

Vi förbehåller oss rätten att när som helst avsluta ert konto med personlig inloggning på vår webb. En anledning kan vara att vi misstänker att informationen som inloggad användare används på ett sådant sätt att det kan skada vår verksamhet. Vi förbehåller oss också rätten att pausa kontot om ni är inaktiva över en längre tid. 

Ert konto hos oss är personligt och kopplat till de företag ni jobbar på. Byter ni arbetsgivare eller på annat sätt inte längre representerar de företager och den positionen ni var i vid öppnandet av kontot, meddela oss så att vi kan stänga ner eller uppdaterad kontot till er nya position.